Om MxReview.se

Tjenare, kul att just du är här! Antar att du är nyfiken på lite mer info om sajten som vem som står bakom?

Jag som driver MxReview och som också står för det mesta av skrivandet heter Philip.

Om Philip

Jag har kört cross sedan 6-års åldern. Tävlat lite smått men lyckades inte nå till den riktiga eliten. Skyller på sjukdomar men kanske att det också handlade om träningsdisciplin..

Eftersom som jag nu klivit över 30-sträcket har jag således många års erfarenhet. Ett antal motorcyklar, hjälmar, kedjor och annat har förbrukats genom åren. Så produkter har verkligen testats, i mängd.

Och en del av alla dessa erfarenheter och kunskap jag samlat på mig vill jag nu föra över till dig. Hjälpa dig att hitta de bästa produkterna

Om MxReview.se

Tanken med den här sajten är att guida och göra dina köp av crosskläder och andra motocross- och enduroprodukter enklare och smidigare. Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att göra jobbiga felköp.

Därför har jag satt ihop en rad sidor med information, tillverkare, butiker, jämförelser och recensioner av marknadens bästa och mest säkra crossprodukter.

Vi är faktiskt ganska många där ute som kör antingen motocross eller enduro, eller både och. Och jag kan med nästan 100% säkerhet säga att vi alla varit omkull – åtminstone en gång. Därför är rätt skyddsutrustning så oerhört viktigt. Det är en sport med höga farter vi håller på med,

För att vara helt ärliga är det också en dyr hobby vi valt. Allt kostar sin beskärda del. Här kan vi förhoppningsvis hjälpa dig att spara någon krona eller två.

Låter det bra? Då kör vi!!

Grinden faller. Vill du hänga på oss?